دانلود کتاب الکترونیکی آموزش جستجو در گوگل (ترجمه فارسی) - Google Search Tips eBook
الگوریتم ها و روش هایی که گوگل برای طبقه بندی اطلاعات و نمایش آنها در نتایج جستجوی کاربران استفاده می کند، همیشه مثل یک راز مخفی نگه داشته شده است. دلیل آن هم کاملا واضح است. اگر گوگل این اطلاعات را فاش کند، صاحبان برخی سایت ها از آن سو استفاده کرده و کاری می کنند که سایت های خودشان در نتایج اول جستجو ها ظاهر شود، حتی اگر هیچ ربطی به موضوع جستجو شده نداشته باشد.
اما اینکه چطور از گوگل بهترین استفاده را ببریم و بتوانیم اطلاعات مورد نیاز خود را توسط این غول جستجوگر پیدا کنیم، یک توانایی خوب در دنیای اینترنت امروز محصوب می شود. با مطالعه کتابی که در این مطلب برای شما آماده کرده ایم، می توانید با روش های جستجو در گوگل آشناتر شوید.
این کتاب، ترجمه ای است از کتاب Google Hacking که توسط آقای رضا دوگر به فارسی ترجمه شده است. البته مطالب این کتاب بر خلاف اسم انگلیسی آن، هیچ ربطی به هک نداشته و منظور تسلط کامل به روش های جستجو در گوگل می باشد.
پسورد: www.sarzamindownload.com
- فرمت کتاب : PDF
- زبان : فارسی
تعداد صفحات:78
آلیاژ حافظه دار نیتینول باشگاه نانو
فازها و ساختارهای تعادلی ونمودار فازی
(((( فایلها به صورت پاورپپوینت می باشند برای دانلود روی فایل مورد نظر کلیک کنید))))
دو ویژگی جالب Gmail
ویژگیهایی که جدید نیست اما شاید شما تا به امروز نمیدانستید:
1- بیاثر بودن کاراکتر نقطه (.) در آدرس :
اجازه بدهید به جای توضیح با مثالی این ویژگی را شرح دهم. فرض کنید آدرس yourname@gmail.comمتعلق به شما باشد. در این صورت آدرس your.name@gmail.comهم متعلق به شماست! اگر هنوز متوجه نشدهاید که جریان چیست به کاراکتر نقطه (.) بین دو کلمه Your و name در آدرس دوم دقت کنید! یعنی کاراکتر نقطه در هر جای آدرس قبل از کاراکتر @ اثری در هویت و ماهیت آن ایمیل نمیگذارد. شما میتوانید بین حروف بخش اول آدرس ایمیلتان هر جا که خواستید نقطه بگذراید و باز هم آن ایمیل متعلق به شماست و تمام ایمیلهای ارسالی به آن آدرس باز هم به صندوق پستی شما ختم خواهند شد. البته تعداد نقطهها میتواند بیشتر از یک عدد باشد. به عنوان مثال این آدرس هم متغلق به شماست : y.o.u.r.n.a.m.e@gmail.com
2- اضافه کردن عبارت دلخواه به انتهای بخش اول آدرس با استفاده از کاراکتر مثبت (+) :
مجددا در قالب یک مثال این ویژگی را شرح میدهم. دوباره فرض کنید yourname@gmail.comآدرس شما باشد. در این صورت yourname+ everything@gmail.comهم آدرس شماست. به این معنا که با اضافه کردن کارکتر + در انتهای بخش اول آدرس در ادامه آن میتوانید هر چه میخوهید بنویسید و این آدرس جدید باز هم ایمیل شماست و پیامهای ارسالی به این آدرس هم به صندوق شما خواهد آمد.
خبر خوب دیگر این است که شما میتوانید ویژگی 1 و 2 را با هم ترکیب کنید و به صورت همزمان از آن استفاده کنید. یعنی در یک آدرس هم از کاراکتر نقطه بین حروف استفاده کنید و در همان آدرس با استفاده از ویژگی دوم و کاراکتر + یک عبارت به انتهای آدرس اضافه کنید.
اما سوالی که اینجا مطرح میشود این است که این ویژگیها به چه دردی میخورند؟
راستش را بخواهید به خیلی دردها! فرض میکنیم شما آدم پرمشغلهای هستید و هر روز با تعداد زیادی ایمیل سر و کار دارید. مثلا یک استاد دانشگاه هستید که همزمان دو درس A و B را در دانشگاه تدریس میکنید و دانشجویانتان باید تکالیف خود را به آدرس شما بفرستند.
در ادامه مطلب آموزش + کاربردی + ویژگی ها
فیزیکدانان کوانتمی دانشگاه کالیفرنیا کشف عجیبی کرده اند که به گونه ای نشان می دهد جسمی که در مقابل یک فرد قرار گرفته و دیده می شود می تواند به صورت همزمان در جهانی موازی نیز وجود داشته باشد.
این تصویر که جایزه اول رقابت سالانه «دنیای کوچک نیکون» را در سال 1978 / 1357 به خود اختصاص داد، تبخیر طلا را که روی لایهای از تنگستن در اتاقک خلاء اتفاق افتاده، نشان میدهد.
در حالت عادی برای تبخیر طلا، باید ابتدا آنرا تا دمای ذوب گرم کرد تا به مایع تبدیل شود و سپس مایع را تا رسیدن به دمای جوش داغ کرد. اگر طلای خالص را در فشار جو (معادل فشار هوا در سطح دریای آزاد) به دمای 1064 درجه سانتیگراد برسانیم، ذوب میشود و اگر طلای مایع را به دمای 2807 درجه سانتیگراد برسانیم، تبخیر آن آغاز میشود.
اما روش دیگری هم برای تبخیر مقادیر اندک طلا وجود دارد که از آن برای پوشاندن سطوح مختلف با لایهای نازک از مولکولهای طلا استفاده میشود. در این روش، مقدار اندکی طلای جامد روی مادهای مقاوم به حرارت قرار میگیرد و در اتاقک خلاء قرار داده میشود. با کاهش فشار هوا، انرژی لازم برای تبخیر مولکولهای طلا کاهش مییابد و میتوان با دمای کمتری، طلای جامد را مستقیما تبخیر کرد. این همان اتفاقی است که در این نمای شبیه به بیایان (!) مشاهده میکنید. در اینجا، لایهای نازک از طلا روی فلز مقاوم تنگستن قرار گرفته و آنقدر داغ شده که مولکولها به حالت تصعید (فرازش، تبدیل مستقیم جامد به گاز) رسیدهاند.
از این روش برای مقاصد بسیار زیادی استفاده میشود که ملموسترین آنها غیر از فعالیتهای آزمایشگاهی، پوشاندن سطح شیشهای آینههای سهموی رصدخانههای بزرگ دنیا با لایهای بسیار نازک از فلزی بازتابنده مانند آلومینیوم است.
دانشمندان اروپایی اعلام کردند ذره ای را کشف کرده اند که کوچکتر از اتم است و کشف این ذره ، مسیر شناخت ساختمان ماده را هموارتر می سازد
این ذره که نوعی باریون به نام زی بی است به طور مستقیم قابل تشخیص نیست زیرا بسیار ناپایدار است ولی دانشمندان رد پای آن را در یک آزمایش در مرکز تحقیقات هسته ای بزرگ هادرون اروپا ، ال اچ سی ، مشاهده کرده اند.
محققان دانشگاه زوریخ که در این کشف سهیم بودند اعلام کردند : کشف این ذره جدید این فرضیه را تایید می کند که چگونه کوارک ها به یکدیگر می چسبند و نیز درک این واکنش قوی را که یکی از چهار نیروی فیزیکی تعیین کننده ساختمان ماده است آسان می سازد.
کوارک ، یکی از ساختمان های بنیادی ماده است و سه کوارک با یکدیگر ، یک باریون را می سازند که از جمله باریون ها می توان به پروتون و نوترون اشاره کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس ، ال اچ سی بزرگ ترین مرکز برخورد دهنده ذرات در جهان است.